Lite Personligt
Jag som driver den här webbshopen heter Anna och jag lider av en kronisk neurologisk sjukdom som heter ME/CFS (Myalgic Encephalomyelitis/Chronic Fatigue Syndrom, det är en starkt funktionsnedsättande sjukdom som är väldigt omtvistad i sjukvården, de vet inte så mycket om den. Forskning sker men i allt för liten omfattning och för långsamt. För att bidra lite till detta så gör jag armband med texten "Cure ME" (eller den text kunden vill ha) de kostar 110 kr och där 50 % av priset går just till forskning av ME/CFS. Om ni är intresserad av ett sådant armband så skriv till mig, ni kan själva välja vilken färg ni vill ha på ert armband. Gå gärna in på www.rme.nu och läs mer om denna sjukdom, Tack!
Jag gör även smycken till förmån för cancerfonden, men inte specifikt för t,ex bröstcancer eller barncancer utan till stora allmänna cancerfonden. Detta pga att jag runt omkring mig har många olika cancerformer (t,ex bröstcancer, prostatacancer och bukspottkörtelcancer bara i min närmsta familj, många fler cancerformer i min vänskapskrets) och det blir lite för många fonder att hålla reda på, därför vill jag att pengarna vi skänker fördelas på alla olika former av cancer. Så varmt Välkomna in och kika runt (och shoppa loss) i vår lilla vrå!
Kram Anna

Violas Vrå

Det här är vi

Webshopen som har lite av varje.

Violas Vrå har hållit på med smycken sedan 2015 och har med tiden utökat sortimentet med lite av varje.
Vi har handgjorda pärlarmband, halsband , örhängen, ringar, fotlänkar och läderarmband. Kan det vara så att du har en egen idé på en design till nått pärl- eller lädersmycke, så var inte rädd för att fråga, jag gör mitt bästa för att tillfredsställa Din önskan! Eller hittar du ett smycke i butiken som du tycker om men skulle vilja ha det i en annan färg eller med en annan berlock, fråga!! Förmodligen så kan jag göra smycket i den färg Du vill och sätta dit en berlock Du vill ha! Ingenting är omöjligt! Vi gör även namnarmband med bokstavspärlor, skicka ett meddelande med vad ni vill ha så ordnar vi det.
(OBS: Postertillverkningen ligger just nu nere, men vi hoppas påatt den snart är igång igen.) Nu har vi även posters i egen design, än så länge i begränsad upplaga men mer kommer vartefter! Även här kan ni komma med egna förslag så gör jag mitt bästa för att göra den poster just du vill ha. (Gör dock än så länge bara i A4 format).)
Vi har även kommit igång så smått med den hemsydda avdelningen.
Det kommer också en del inredning och redan nu finns det jättefina servettringar och dekorationshjärtan mm.
Vi har pysseldekorationer för scrapbooking och annat pyssel.
Sidenband och spets. halsdukar för barn och vuxna. Bäbisrelaterade saker och väggdekorationer. 
Sortimentet är inte konstant utan förändras hela tiden, vi tar hem och tillverkar sådant som vi själva tycker är fint/mysigt/användbart/bra att ha.

Varmt Välkomna in och kika!

--------For our customers in other countries!
Welcome to this little webbshop that has a little of everything that is beautiful.
We have jewelry where a lot of them are handmade, all jewelry made of beads is handmade!
Here we have some things for those who liked to DIY and for scrapbooking.
Don't forget to look at our popular butterflys that you can put on the wall, mirror, refrigerator or at any place you want!
there are a lot more things in store so why not just go in and look for yourself! We hope you find something you like and we love to "see" you in the shop in the future!
Love from
Violas Vrå