Fröpåsar

Fröpåsar "Tack för att du har hjälpt mig att växa"

Pris:
29 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1916058
Antal:
Fina fröpåsar med texten "Tack för att du har hjälpt mig att växa". Perfekt present till barnens pedagoger mm som de antingen kan odla själva eller tillsammans med barnen på förskolan/fritids/skolan/lägret mm. Vill du att vi skickar påsen direkt till den du vill ge den till med en liten handskriven hälsning så ange leveransadressen i kassan och skriv din hälsning i meddelanden. Vill du ha en annan text på påsen så skicka ett meddelande så ordnar vi det (kostar 10 kr extra).
Finns med flera olika frön.

Fröpåsar "Ett Stort Tack" - Vallmo, pion

Pris:
29 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1919875
Antal:
Finns i lager
Fina fröpåsar med texten "Ett Stort Tack". Har någon hjälpt dig med något eller vill du av annan anledning säga tack till någon? gör det med en fin fröpåse. Vill du att vi skickar påsen direkt till den du vill ge den till med en liten handskriven hälsning så ange leveransadressen i kassan och skriv din hälsning i meddelanden. Vill du ha en annan text på påsen så skicka ett meddelande så ordnar vi det (kostar 10 kr extra).

Fröpåsar "Grattis"

Pris:
29 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1919876
Antal:
Fina fröpåsar med texten "Grattis". Fyller någon du känner år? Eller vill du av annan anledning säga grattis till någon, gör det med en fin fröpåse. Vill du att vi skickar påsen direkt till den du vill ge den till med en liten handskriven hälsning så ange leveransadressen i kassan och skriv din hälsning i meddelanden. Vill du ha en annan text på påsen så skicka ett meddelande så ordnar vi det (kostar 10 kr extra).