Smycken

OJ..Hamnade Ni här!! Peka på "smycken" igen och sedan på den lilla pilen bredvid smycken så kommer det upp fler alternativ!

Pärlarmband med valfri text

Handgjort enradigt armband med valfri text av textpärlor. Du anger i kassan vad du vill att det ska stå på just ditt armband. det kan vara namn eller nått budskap. Du kan också välja siffror, om du tex vill göra ett armband till ditt barn med ditt mobilnummer på, så om barnet kommer bort på tex nöjesfältet så vet den som hittar barnet vilket nummer de ska ringa. Armbandet har små pärlor i blandade färger så alla armband blir olika. Ca 18 cm men är elastiskt så det passar de flesta. Om ni ändå skulle vilja ha armbandet i en annan storlek (tex till ditt barn) så skriv det i er beställning så ordnar vi det.

55,00 kr

Pärlarmband 1128

Handgjort elastiskt armband med Pink Aventurine natursten (laxrosa till färgen) och detaljer i guld. Armbandet är 18 cm, önskas annan storlek så ange det i kassan. Stenarnas egenskaper: Pink Aventurine  har stor förmåga att berika ditt liv med framgång, rikedom och välstånd. Den kallas också för " Gold Dust Quartz ". Den hjälper din kreativitet och gör dig äventyrlig och innovativ.

79,00 kr

Pärlarmband 1127

Handgjort elastiskt armband med Black spectrolite naturstenar och detaljer i silver. Armbandet är 18 cm, önskas annan storlek så ange det i kassan. Stenarnas egenskaper: Black Spectrolite tros ge lycka och den sägs ge lindring från ångest, hopplöshet och depression och ersätta dem med entusiasm, självförtroende och inspiration.

79,00 kr

Pärlarmband 1126

Handgjort elastiskt armband med Australian Zebra naturstenar och detaljer i guld. Armbandet är 18 cm, önskas annan storlek så ange det i kassan. Stenarnas egenskaper: Australian Zebra stenar används i healingför att stimulera fysisk energi och öka uthållighet. Den kan också lindra hjärtklappning och muskelspasmer.

79,00 kr

Förmånsarmband för Cancer

Dessa armband säljs till förmån för cancerforskning. 50% av priset går oavkortat till Cancerfonden Du kan antingen välja ett av de armband som finns på bilderna, eller så kan du själv välja vilket armband du vill ha en cancerberlock på, de flesta av pärlarmbanden går att göra till ett förmånsarmband, skicka oss då ett meddelande under "kontakta oss" och beskriv vad du vill ha så svarar vi så fort vi kan. Armbanden är ca 17-18 cm men om du vill ha en annan längd så ange det i meddelanden i kassan.

100,00 kr

Förmånsarmband för ME

Dessa armband säljs till förmån för forskning på ME/CFS. 50% av priset går oavkortat till forskningen. Du kan antingen välja ett av de armband som finns på bilderna, eller så kan du själv välja vilken text och vilken färg du vill ha på dina armband. Armbanden är ca 17-18 cm men om du vill ha en annan längd så ange det i meddelanden i kassan, där anger du också vilken färg och text du vill ha om annat än på bilden.

100,00 kr

Läderarmband 8020

Armband i svart läder med ett hjärta. Armbandet viras två varv runt handleden och har en förlängningskedja. OBS Det går att få detta som fotlänk, skriv det då i meddelanden tillsammans med hur stor omkretsen är på din ankel! 

149,00 kr

Läderrmband 8019

Armband i svart läder med en tass. Armbandet viras två varv runt handleden och har en förlängningskedja. OBS Det går att få detta som fotlänk, skriv det då i meddelanden tillsammans med hur stor omkretsen är på din ankel! 

149,00 kr

Pärlarmband 1110

Handgjort armband med svarta glaspärlor och ett strassrör. Ca 18 cm men är elastiska så de passar de flesta, om ni skulle vilja ha armbandet i en annan storlek så skriv det i er beställning så ordnar vi det. Det går äve att få det i någon annan färg på pärlorna om så önskas, skriv ett meddelande till oss så hör vi av oss. Färg : Svart Material : Glaspärlor Storlek : 18 cm om inget annat anger i kassan

110,00 kr

Pärlarmband 1116

Handgjort enradigt armband med stenpärlor i blandade färger med turkos accent och en berlock i form av ett mynt. Ca 18 cm men är elastiska så de passar de flesta, om ni skulle vilja ha armbandet i en annan storlek så skriv det i er beställning så ordnar vi det.  Material : Stenpärlor Storlek : 18 cm om inget annat anges i kassan.

79,00 kr

Läderarmband 8016

Handgjort, brunt, flätat läderarmband i en sliten look med ett starkt magnetlås i antik stil. Passar både män och kvinnor. Armbandet är ca 18 cm, önskas annan längd ange det i kassan.

169,00 kr

Pärlarmband 1125

Handgjort, elastiskt armband med naturstenar i gula toner. Armbandet är ca18 cm men önskas en annan längd så ange det i kassan.

79,00 kr

Läderarmband 8010

Svart flätat läder med starkt magnetlås. Ca 10 mm brett. Armbandet är ca 18 cm men lämna mått i meddelande i kassan för bästa passform.

169,00 kr

Läderarmband 8013

Armband i svart syntetmaterial med läderlook. Ett varv (enkelt 17cm + 5cm) eller två (dubbelt 34cm + 5cm) varv runt armen, knäpps med lobsterspänne och 5 cm förlängningskedja.

Pris från 79,00 kr

Läderarmband 8012

Ljusbrunt läder med söm, med eller utan oxskalle. Knäpps med starkt magnetlås. Ca 10 mm brett. Armbandet är ca 18 cm långt, önskas annan längd ange det i kassan.

169,00 kr

Läderarmband 8011

Svart läder med ormskinnsmönster och starkt magnetlås. Välj med eller utan oxskalle. Ca 10 mm brett. Armbandet är 18 cm långt, önskas annan längd ange det i meddelande i kassan.

169,00 kr

Läderarmband 8009

Läderarmband med brunt flätat läder i vintagestil och ljusbruna läderremmar. Stängs med starkt magnetlås. Ca 1,5 cm brett och ca 19 cm långt, önskas annan längd så ange det i kassan.

169,00 kr

Pärlarmband 1115

Handgjort enradigt armband med matt svarta onyx stenpärlor och detaljer i silver eller guld. Ca 18 cm men är elastiska så de passar de flesta, om ni skulle vilja ha armbandet i en annan storlek så skriv det i er beställning så ordnar vi det.

79,00 kr

Pärlarmband 1114

Handgjort enradigt armband med matt svarta onyx stenpärlor och detaljer i silver eller guld. Ca 18 cm men är elastiska så de passar de flesta, om ni skulle vilja ha armbandet i en annan storlek så skriv det i er beställning så ordnar vi det.

79,00 kr

Läderarmband 8008

Armband av rundflätat läder som viras tre varv runt armen. Svart med silverdetaljer och ett glittrigt starkt magnetlås, ca 1 cm brett och Ca 52 cm långt.

169,00 kr

Läderarmband 8015

Handgjort svart flätat läderarmband med antingen ett starkt magnetlås eller lobsterspänne. Passar både män och kvinnor. Armbandet är ca 18 cm, önskas annan längd ange det i kassan.

Pris från 159,00 kr

Läderarmband 8005

Handgjort svart läderarmband med stansat mönster, en fjärilsberlock och magnetlås. Bredd 10 mm. Ca 17 cm långt. Om annan längd önskas så ange det i kassan.

169,00 kr